پایگاه گفت و گو

گفت و گو با کارشناسان حوزه های سیاسی و اقتصادی
مشخصات بلاگ

در این پایگاه خبری گفت و گوهایی که به صورت محوری با احزاب و کارشناسان انجام داده ام منتشر می شود
توضیح این که، این پایگاه در سال جدید فعالیت خود را آغاز کرده و گفت و گوهای انجام شده از ابتدای سال جدید انجام شده است
#امیر_خانزاده خبرنگار سابق گروه سیاسی و حال حاضر اقتصادی #ایرنا

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
کلمات کلیدی

ایتالیا.ترامپ.برجام.اروپا

آب.سیستان و بلوچستان.سفره آب زیرزمینی.

دانشگاه.صنعت.دانشگاهیان خارج از کشور.

فرش دستباف.ایران. تحریم.

بخش خصوصی.اقتصاد مقاومتی.توسعه پایدار.

پولشویی.کارشناسان اقتصادی.شفافیت اقتصادی.

وزارت صنعت.دولت.کنترل قیمت ها

صنعت نساجی.شرکت های بین المللی.فناوری.

استادان دانشگاه های بین المللی.دریانوردی. فناوری.

وزارت صنعت.رضا رحمانی.خودرو.

وزارت صنعت. تحریم ها.

وزاترت صنعت. سازمان حمایت.بازار.

دانشگاه. دانشگاه تبریز.

دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه شهید چمر ان اهواز.دفاع مقدس

دانشگاه.ایران.دانشگاه های خارجی.

دانشگاه.دانشگاه فردوسی مشهد.

دانشگاه.لهستان.همکاری های بین المللی.

دانشگاه.دانشگاه صنعتی امیرکبیر.تسهیلات.وزارت علوم.ارز.

محقق ایرانی.

سازمان های تحقیقاتی.ایتالیا

استاد دانشگاه استانبول.دانشگاه ها.ایران.

دانشگاه. دانشگاه خوارزمی.دانشگاه مدرن.

ایرانشناس آلمانی.ایران.فرهنگی. سیاسی.

ایران.ژاپن.سرمایه گذاری.جایکا.

دانشگاه. دانشگاه علم و صنعت. نسل چهارمی.

دانشگاه.زلزله.امیر کبیر.ژاپن.

دانشگاه.علم و صنعت.دانشجو.تحلیل سیاسی.

دانشگاه.حقوق استادان.دانشگاه های خارجی.

دانشگاه.صنعتی امیر کبیر.دانشجویان بازداشتی.

نویسندگان
چهارشنبه, ۷ شهریور ۱۳۹۷، ۰۲:۴۴ ب.ظ

دانشگاه ها تا نخبه پروری فاصله زیادی دارند

رییس دانشگاه صنعتی انوشیروانی بابل معتقد است دانشگاه ها اگر چه در زمینه نخبه پروی تلاش های زیادی کرده اند اما تا رسیدن به جایگاه مطلوب فاصله بسیار است.
جواد واثقی امیری در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا درباره میزان موفقیت دانشگاه ها در زمینه نخبه پروری اظهار داشت: برای رسیدن به یک حد قابل قبول و مطلوب در زمینه نخبه پروری، کارهای زیربنایی متعددی باید صورت گیرد.
وی از جمله این ضرورت ها به مهارت افزایی دانشجویان با اصلاح در سرفصل های دروس، هدفمند کردن دوره های کارآموزی و کارورزی، آشنایی با بازار کار در دانشگاه ها، داشتن طرح آمایش و جذب دانشجو بر اساس نیاز جامعه اشاره کرد.
واثقی امیری درباره جایگاه دانشگاه ها در برقراری ارتباط با صنعت و رونق اقتصاد ملی نیز گفت: ارتباط دانشگاه با صنعت موضوعی دوسویه است که تلاش هر دو را می طلبد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه صنعتی بابل در حوزه هایی نظیر انرژی های نو، نانو، هیدورفرمینگ و بیوتکنولوژی توانسته ارتباط های خوبی با صنعت برقرار کند و مسایل متعددی از صنعت را در قالب طرح های پژوهشی انجام داده و به اتمام برساند.
رییس دانشگاه صنعتی انوشیروانی بابل درباره راه های مقابله با تحریم ها در حوزه دانشگاه ها گفت: توجه به پتانسیل های داخلی و برنامه ریزی برای بهره مندی از استعدادها و توانمندی های داخلی و ایجاد فرهنگ استفاده از تولید ملی از اصلی ترین فاکتورهای هر کشوری محسوب خواهد شد و توجه ویژه به آن در زمان تحریم ضرورت بیشتری پیدا می کند.
وی درباره موانع و چالش های پیش رو کشور در ابعاد مختف نیز اظهار داشت: به جهت وابستگی کور به منابع زیرزمینی نفت و نبود امکان فروش آن برای تامین نیازهای موجود، این مساله می تواند چالش هایی برای اقتصاد کشور ایجاد کند.
واثقی امیری گفت: در این میان، ایجاد فساد اقتصادی و برخورد نکردن با آن می تواند چنین چالش هایی را افزایش دهد که راه های برون رفت از آن، حرکت به سمت نبود وابستگی به این منابع با استفاده از تمام پتانسیل های نیروی انسانی و نخبه و افزایش همبستگی ملی با برخورد جدی و غیر جناحی به فساد اقتصادی و نظایر اینهاست.
وی درباره زمینه های رشد و توسعه کشور اظهار داشت: ایران، کشوری پهناور با منابع مختلف خدادادی و نیروی انسانی بسیار کارآمد است که در هر زمینه ای به طور جدی و با برنامه ورود کرده و قادر به حل مسایل و رشد و توسعه بوده که نمونه هایی از آن را می توان در توسعه صنایع دفاعی کشور مشاهده کرد.
رییس دانشگاه صنعتی انوشیروان بابل با بیان این که زمینه رشد و توسعه در کشور مهیا است گفت: زمینه رشد و توسعه در دیگر حوزه ها نیز وجود دارد اما برای دستیابی به رشد در آن نیازمند داشتن برنامه، شناخت اولویت ها و هم صدایی برای حل مشکل است.
به گزارش ایرنا، در نشست روسای 30دانشگاه متولی همکاری های بین المللی در اردیبهشت امسال بود که سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: میانگین مهاجرت دانشجویان ایرانی برای ادامه تحصیل در خارج از کشور از میانگین جهانی نیز پایین تر است و ارائه آمارهای غلو آمیز از طرف برخی از افراد در این خصوص صحیح نیست.
به گفته وی، دانشجویانی که به خارج از کشور می روند از دانشجویان موفق و نخبه هستند و در خارج از کشور فرصت های شغلی پیدا می کنند. بنابراین برای بازگشت این نخبگان به عنوان یک سرمایه انسانی، باید شرایط خاصی را در کشور فراهم کنیم.

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.