پایگاه گفت و گو

گفت و گو با کارشناسان حوزه های سیاسی و اقتصادی
مشخصات بلاگ

در این پایگاه خبری گفت و گوهایی که به صورت محوری با احزاب و کارشناسان انجام داده ام منتشر می شود
توضیح این که، این پایگاه در سال جدید فعالیت خود را آغاز کرده و گفت و گوهای انجام شده از ابتدای سال جدید انجام شده است
#امیر_خانزاده خبرنگار سابق گروه سیاسی و حال حاضر اقتصادی #ایرنا

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
کلمات کلیدی

ایتالیا.ترامپ.برجام.اروپا

آب.سیستان و بلوچستان.سفره آب زیرزمینی.

دانشگاه.صنعت.دانشگاهیان خارج از کشور.

فرش دستباف.ایران. تحریم.

بخش خصوصی.اقتصاد مقاومتی.توسعه پایدار.

پولشویی.کارشناسان اقتصادی.شفافیت اقتصادی.

وزارت صنعت.دولت.کنترل قیمت ها

صنعت نساجی.شرکت های بین المللی.فناوری.

استادان دانشگاه های بین المللی.دریانوردی. فناوری.

وزارت صنعت.رضا رحمانی.خودرو.

وزارت صنعت. تحریم ها.

وزاترت صنعت. سازمان حمایت.بازار.

دانشگاه. دانشگاه تبریز.

دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه شهید چمر ان اهواز.دفاع مقدس

دانشگاه.ایران.دانشگاه های خارجی.

دانشگاه.دانشگاه فردوسی مشهد.

دانشگاه.لهستان.همکاری های بین المللی.

دانشگاه.دانشگاه صنعتی امیرکبیر.تسهیلات.وزارت علوم.ارز.

محقق ایرانی.

سازمان های تحقیقاتی.ایتالیا

استاد دانشگاه استانبول.دانشگاه ها.ایران.

دانشگاه. دانشگاه خوارزمی.دانشگاه مدرن.

ایرانشناس آلمانی.ایران.فرهنگی. سیاسی.

ایران.ژاپن.سرمایه گذاری.جایکا.

دانشگاه. دانشگاه علم و صنعت. نسل چهارمی.

دانشگاه.زلزله.امیر کبیر.ژاپن.

دانشگاه.علم و صنعت.دانشجو.تحلیل سیاسی.

دانشگاه.حقوق استادان.دانشگاه های خارجی.

دانشگاه.صنعتی امیر کبیر.دانشجویان بازداشتی.

نویسندگان
چهارشنبه, ۷ شهریور ۱۳۹۷، ۰۲:۳۴ ب.ظ

ماراتن نخبه های برنامه نویسی دانشگاه های کشور

نخبه های برنامه نویسی دانشگاه های برتر کشور گرد هم آمده اند تا در یک مارتن به نسبت سخت و فشرده توانمندی های خود برای ورود به بازار کار فناوری اطلاعات را به نمایش بگذارند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، 108 نفر از دانشجویان رشته نرم افزار رایانه از دانشگاه های سراسر کشور اعم از صنعتی شریف، تهران، صنعتی امیر کبیر، علم و صنعت ایران، فردوسی مشهد و دانشگاه صنعتی سجاد، صنعتی اصفهان، همدان، صنعتی انوشیروانی بابل، زنجان در 27 گروه چهار نفره استعدادهای خود را در قالب مسابقات کدنویسی مبهم (Spaghetti Contest) برای جلب نظر شرکت های فناوری اطلاعات به منحصه ظهور گذاشته اند.
دبیر اجرایی مسابقات کدنویسی مبهم امروز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا با اشاره به برگزاری این مسابقات از سوی دبیرخانه رویدادهای حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی شریف با همکاری پارک علم و فناوری این دانشگاه و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جامعه هدف این مسابقات را برنامه نویسان دانشگاهی که در حوزه ++C عنوان کرد.
++C ( سی پلاس پلاس ) یک زبان برنامه ‌نویسی رایانه ‌ای همه ‌منظوره، همگردان، سطح میانی، شیء گرا و چندرگه - که از برنامه ‌نویسی رویه‌ای، تجرید داده‌ها و برنامه‌نویسی شیء گرا پشتیبانی می‌کند -، عمومی و با قابلیت‌های سطح بالا و سطح پایین است.
هدف اصلی برنامه، شناساسایی استعدادها و برنامه نویسان برتر کشور و متصل کردن آنها به بازار کار است.
محمدعلی روزی طلب افزود: تعدادی از شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات برای حضور در این مسابقات دعوت شده اند و از نزدیک به عملکردها نظارت دارند.
وی یادآوری کرد: پیش از برگزاری مسابقات رزومه کاری دریافتی از سوی هر کدام از برنامه نویسان به این شرکت ها ارایه شده است که بر اساس این رزومه و کیفیت کاری نسبت به انتخاب دانشجویان برای به کارگیری در شرکت ها اقدام می کنند.
روزی طلب گفت: در مرحله نخست سه تیم از مجموع تیم ها به عنوان تیم های برتر انتخاب و در آیین پایانی با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری مورد تقدیر قرار می گیرند.
قرار است به تیم های اول تا سوم بهترتیب 40، 30 و 20 میلیون ریال جایزه نقدی پرداخت شود.

**توان منحصر به فرد داخلی در تولید نرم افزار
نماینده یکی از شرکت های فناوری اطلاعات حاضر در این مسابقات هم به ایرنا گفت: برای این شرکت ها به کارگیری نیروهای جوان، خلاق و متخصص حایز اهمیت بسیاری است و این مسابقات زمینه انتخاب برترین های این حوزه را فراهم کرده است.
مریم عبادی اظهار داشت: افراد خاصی وجود دارند که کدنویسی را به صورت معکوس انجام می دهند و می توانند برای کارهای خلاقانه در شرکت ها و تولیدات محصولات جدید بسیار موثر باشند.
وی با اشاره به ضرورت ملاحظات امنیتی در برنامه نویسی رایانه گفت: در زمان حاضر استعدادهای خوبی در زمینه تولیدنرم افزار در کشور وجود دارد و می شود گفت در این حوزه واردات آنچنانی نداریم اما همچنان در سخت افزار با محدودیت هایی مواجه هستیم.

**ارزیابی توان دانشجویان در برنامه نویسی
یکی از داوران مسابقات کدنویسی مبهم نیز به خبرنگار ایرنا گفت: در مجموع 40کد به دبیرخانه ارسال شده بود که از اینها 27 کد انتخاب شده که هر گروه روی 26کد ارایه شده توسط دیگر گروه ها کار و نسبت به باز کردن آنها اقدام می کنند.
احسان احسانی مقدم افزود: دانشجویان تا ساعت 17 امروز وقت دارند تا نسبت به شکستن کدها اقدام کنند که در نهایت 5 داور این مسابقات پس از بررسی های لازم گروه های برتر را اعلام خواهند کرد.
برای شرکت در این مسابقات تیم های شرکت کننده کدی را به مبهم ترین شکل ممکن تهیه و برای دبیرخانه ارسال و به ازای ارسال هر کد دو امتیاز به هر گروه شرکت کننده تعلق گرفته است.
به گفته احسانی مقدم، به ازای هر کدی که شکسته شود به گروه موفق یک امتیاز داده می شود و در صورتی که کد آنها از سوی دیگر گروه ها شکسته شود دو امتیاز از دست خواهند داد.
این زبان دارای قابلیت ‌های انواع داده ایستا، نوشتار آزاد، چندمدلی، به طور معمول زبان ترجمه شده با پشتیبانی از برنامه ‌نویسی ساخت‌یافته، برنامه‌نویسی شیءگرا، برنامه‌نویسی جنریک است.
++C توسط «بی‌یارنه استراس‌تروپ» ریاضیدان دانمارکی در سال 1979 در آزمایشگاه‌های بل (Bell Labs)، برای بهبود زبان سی و بر مبنای آن ساخته شد و آن را «C با کلاس» (C With Classes) نام‌گذاری کرد که در سال 1983 به ++C تغییر نام داد.
این زبان برنامه‌نویسی در سال 1998 با نام ISO/IEC 14882:1998 استاندارد شد. نسخه فعلی استاندارد این زبان ISO/IEC 14882:2014 است.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۶/۰۷

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.