پایگاه گفت و گو

گفت و گو با کارشناسان حوزه های سیاسی و اقتصادی
مشخصات بلاگ

در این پایگاه خبری گفت و گوهایی که به صورت محوری با احزاب و کارشناسان انجام داده ام منتشر می شود
توضیح این که، این پایگاه در سال جدید فعالیت خود را آغاز کرده و گفت و گوهای انجام شده از ابتدای سال جدید انجام شده است
#امیر_خانزاده خبرنگار سابق گروه سیاسی و حال حاضر اقتصادی #ایرنا

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
کلمات کلیدی

ایتالیا.ترامپ.برجام.اروپا

آب.سیستان و بلوچستان.سفره آب زیرزمینی.

دانشگاه.صنعت.دانشگاهیان خارج از کشور.

فرش دستباف.ایران. تحریم.

بخش خصوصی.اقتصاد مقاومتی.توسعه پایدار.

پولشویی.کارشناسان اقتصادی.شفافیت اقتصادی.

وزارت صنعت.دولت.کنترل قیمت ها

صنعت نساجی.شرکت های بین المللی.فناوری.

استادان دانشگاه های بین المللی.دریانوردی. فناوری.

وزارت صنعت.رضا رحمانی.خودرو.

وزارت صنعت. تحریم ها.

وزاترت صنعت. سازمان حمایت.بازار.

دانشگاه. دانشگاه تبریز.

دانشگاه صنعتی اصفهان

دانشگاه شهید چمر ان اهواز.دفاع مقدس

دانشگاه.ایران.دانشگاه های خارجی.

دانشگاه.دانشگاه فردوسی مشهد.

دانشگاه.لهستان.همکاری های بین المللی.

دانشگاه.دانشگاه صنعتی امیرکبیر.تسهیلات.وزارت علوم.ارز.

محقق ایرانی.

سازمان های تحقیقاتی.ایتالیا

استاد دانشگاه استانبول.دانشگاه ها.ایران.

دانشگاه. دانشگاه خوارزمی.دانشگاه مدرن.

ایرانشناس آلمانی.ایران.فرهنگی. سیاسی.

ایران.ژاپن.سرمایه گذاری.جایکا.

دانشگاه. دانشگاه علم و صنعت. نسل چهارمی.

دانشگاه.زلزله.امیر کبیر.ژاپن.

دانشگاه.علم و صنعت.دانشجو.تحلیل سیاسی.

دانشگاه.حقوق استادان.دانشگاه های خارجی.

دانشگاه.صنعتی امیر کبیر.دانشجویان بازداشتی.

نویسندگان

۱۲ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

دوشنبه, ۲۳ مهر ۱۳۹۷، ۰۲:۴۴ ب.ظ

مرحله جدید همکاری ایران با دانشگاه های خارجی

استاد دانشگاه پاریس غربی کرتی(University Paris-Est Créteil: UPEC) گفت: ایران در سطح علمی و دانشگاهی وارد مرحله جدیدی از همکاری های بین المللی با دانشگاه های خارجی شده است.
عبدالغنی شیبانی(Abdelghani Cheibani) در حاشیه نخستین نشست مشترک هم اندیشی علمی بین المللی دانشگاه صنعتی امیر کبیر با استادانی از 13کشور جهان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اظهار داشت: همکاری بین دانشگاه های ایران با دانشگاه های خارجی در گذشته ضعیف بوده و در زمان حاضر تا حدودی در این حوزه تحرک وجود دارد.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ مهر ۹۷ ، ۱۴:۴۴
امیر خانزاده
با تبدیل آموزشگاه عالی بهداری در سال 1328 به دانشکده پزشکی، نخستین گام در راه تاسیس سومین دانشگاه کشور در شهر مشهد برداشته شد و دانشگاه فردوسی به عنوان سومین دانشگاه از نظر قدمت پس از دانشگاه های تهران و تبریز شصت و هفتمین سال فعالیت را سپری می کند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، در سال 1334 با صدور مجوز دیگری، دانشکده ادبیات با پنج رشته جداگانه تاسیس یافت.

**اولین های دانشگاه
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ مهر ۹۷ ، ۱۴:۴۲
امیر خانزاده
رئیس بخش مهندسی پلیمر دانشکده مهندسی مکانیک و مدیریت دانشگاه پوزنان فناوری(Poznan University Of Technology) لهستان با بیان این که زمینه همکاریهای بین المللی در دانشگاه های ایران فراهم است، گفت: پذیرش دانشجویان ممتاز ایرانی در دانشگاه های لهستان بخوبی انجام می شود.
توماس استرزینسکی( Tomasz Sterzynski) در حاشیه نخستین نشست مشترک هم اندیشی علمی بین المللی دانشگاه صنعتی امیر کبیر با استادانی از 13کشور جهان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا درباره همکاری های دانشگاهی ایران و دانشگاه های خارجی اظهار داشت: من در این باره دید کلی ندارم اما همکاری ها بین دانشگاه های لهستان با دانشگاه های ایران آغاز شده و چند ماهی است روی پروژه های مشترک اعم از پذیرش استاد و دانشجو فعالیت دارند.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۷ ، ۱۳:۵۹
امیر خانزاده
رئیس دانشگاه صنعتی امیر کبیر درباره انتقال دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در خارج از کشور به دلیل مشکلات ارزی به دانشگاه های داخلی گفت: وزارت علوم تسهیلاتی را فراهم و بخشنامه ای به دانشگاه ها در ارتباط با انتقال این دانشجویان صادر کرد.
سیداحمد معتمدی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا افزود: اگر درخواست هایی در این ارتباط به دانشگاه ارجاع شود و دانشجویان متقاضی شرایط علمی دانشگاه را احراز کنند از سوی دانشگاه صنعتی امیر کبیر بررسی می شود.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۷ ، ۱۳:۵۷
امیر خانزاده
محقق ایرانی سازمان ملی تحقیقات ایتالیا گفت: دانشگاهیان ایرانی خارج از کشور اطلاع زیادی از ظرفیت های همکاری تحقیقاتی در داخل کشور ندارند که چگونه می توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
سارا بهنام در حاشیه نخستین نشست مشترک هم اندیشی علمی بین المللی دانشگاه صنعتی امیر کبیر با استادانی از 13کشور جهان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اظهار داشت: در سطح دانشگاهی یا سازمان های تحقیقاتی ملی، ایران به این نتیجه رسیده که برای ورود به جامعه جهانی به معنای واقعی نیازمند تعامل با سازمان های تحقیقاتی بین المللی است.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مهر ۹۷ ، ۱۶:۲۳
امیر خانزاده
معاون تحقیق و توسعه دانشگاه سابانجی(Sabanci) استانبول در ترکیه درباره نقش دانشگاه ها در توسعه روابط کشورها گفت: دانشگاه ها در قرن حاضر مسوولیت بزرگی بر عهده دارند تا نیروهای خود را برای تحقق توسعه در سراسر جهان متحد کنند.
شیرین تکین آی (Şirin Tekinay) در حاشیه نخستین نشست مشترک هم اندیشی علمی بین المللی دانشگاه صنعتی امیر کبیر با استادانی از 13کشور جهان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، با ابراز خرسندی از توسعه همکاری ها با دانشگاه های ایران اظهار داشت: در اینجا شاهد رشد این همکاری ها بودم چرا که دانشگاه سابانجی میزبان دانشجویان ممتازی از دانشگاه صنعتی امیر کبیر و دیگر دانشگاه های دارنده رتبه های بالای ایران است.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مهر ۹۷ ، ۱۵:۱۳
امیر خانزاده
دانشگاه خوارزمی به عنوان نخستین نهاد آموزش عالی در ایران جزو 20 دانشگاه برتر و نخستین دانشگاه مدرن کشور محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، دانشگاه خوارزمی به عنوان نخستین موسسه تربیت معلم کشور برای مدارس ابتدایی با عنوان «دارالمعلمین مرکزی» با ریاست میرزا ابوالحسن خان فروغی در 15شهریور سال 1297 در ساختمان وزارت فرهنگ واقع در تخت زمرد تاسیس شد.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ مهر ۹۷ ، ۱۵:۱۲
امیر خانزاده
پژوهشگر و ایرانشناس آلمانی گفت: ایران از نظر سیاسی و فرهنگی پیشرفته ترین کشور خاورمیانه است و در زمینه علوم دانشگاهی و پژوهشی رشد چشمگیری داشته است.
سباستین هاینه(Sebastien Heine) در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اظهار داشت: مردم ایران، مردمی مبارز و مقاوم هستند که دوران دفاع مقدس به عنوان نمونه بارز این مقاومت به شمار می آید.
وی معتقد است که مردم ایران تعصب و دید منفی نسبت به ملت های غربی ندارند و با توجه به وجود تبلیغات منفی علیه ایران، برای شناساندن چهره واقعی این کشور باید بیشتر تلاش کرد.
هاینه که برای دومین بار است به ایران سفر کرده، یکی از ضرورت ها برای شناساندن بهتر ایران به جهان را زمینه سازی حضور محققان غربی به کشور دانست.
دانش آموخته دکتری در رشته های زبان شناسی تطبیقی از دانشگاه بن آلمان گفت: الگوهای منفی که از طرف کشورهای مشخص علیه ایران ارایه می شود بسیار است که رفع چنین نگرش هایی نیازمند تعامل بین محققان ایرانی و غربی و همکاری دانشگاه ها در این زمینه است.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ مهر ۹۷ ، ۱۳:۰۳
امیر خانزاده
رییس دفتر سازمان همکاری های بین المللی ژاپن (Jica) مستقر در تهران گفت که این سازمان تاکنون از سال 1957 میلادی تا کنون 253میلیارد و 700 میلیون دلار در زمینه خدمات فنی و مهندسی در ایران سرمایه گذاری کرده است.
یوکی هارو کوبایاشی (YUKIHARU KOBAYASHI) در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا گفت: دولت ژاپن از طریق کمک های توسعه (ODA) در قالب همکاری های فنی با کشورهای در حال توسعه از جمله ایران تلاش کرده تا هر چه فعال تر در ایجاد صلح، ثبات و رفاه جامعه بین المللی ایفای نقش کند.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ مهر ۹۷ ، ۱۱:۲۸
امیر خانزاده
شنبه, ۷ مهر ۱۳۹۷، ۰۳:۱۸ ب.ظ

دانشگاه علم وصنعت، نسل چهارمی می شود

رییس دانشگاه علم و صنعت ایران از ارتقای این مرکز علمی - که هسته نخستین آن از سال 1308 شکل گرفته - به یک دانشگاه نسل چهارمی خبر داد.
جبارعلی ذاکری در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا اظهار داشت: در این چارچوب تدوین برنامه راهبردی دانشگاه علم و صنعت از دو سال گذشته آغاز شده و در نیمه دوم امسال نسبت به بازنگری و اصلاح شاخص هایی که دانشگاه در آن ها پیشرو و یا عقب مانده است اقدام و هدفگذاری خواهد شد.
دانشگاه های نسل چهارم فراتر از آموزش، پژوهش و کارآفرینی(دانشگاه های نسل سومی)، به مثابه ایجادکننده و فرصت ساز توسعه محلی و منطقه ای عمل می کنند؛ از این دانشگاه ها انتظار می رود که علاوه بر تحول درونی منطبق با شرایط محیطی، زمینه تحول محیط پیرامون خود را نیز خلق کنند.
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ مهر ۹۷ ، ۱۵:۱۸
امیر خانزاده